Sári Blogja

Samu Sára Blogja nagyszülők, rokonok és barátok számára.

Lilypie Kids Birthday tickers

Ennyi látogatóm volt eddig a nagyvilágból:

Címkék

2015 (1) 2016 (1) 2017 (2) ági néni (3) ajándék (20) alisha (2) állatkert (2) alma együttes (1) apu (6) aranyos (1) aréna (1) baleset (1) bárányhimlő (1) barátság (1) béka (1) beszéd (9) beszokás (1) betegség (7) Bezdán (1) bicikli (2) bili (1) bim bam (1) bölcsi (9) boldogság (3) budapest (1) bugyika (1) csabi (3) csiribiri (1) dal (1) dalocskák (4) deák bill gyula (1) doroszló (16) Doroszló (1) édesség (1) először (1) első (2) esemény (26) esküvő (1) étel (16) evés (6) évforduló (6) farsang (1) fogak (5) főzelék (1) gyermekláncfű (1) gyümölcslé (1) gyurma (1) halász judit (1) Hegedű (1) hellókarácsony (3) himlő (1) hivatalos (1) (5) hóforduló (3) írás (1) játék (27) jelmez (1) jelmezbál (1) kanizsa (9) Kép (1) kép (23) képek (20) kereszttestvér (6) kiállítás (1) kirándulás (7) kisautó (1) koncert (2) könyv (3) körhinta (1) kossuth lajos (1) lilifee (1) méretek (6) mese (2) metró (1) méz (1) mikulás (1) mindennapok (11) mondások (3) nagyszülők (7) népkert (1) november (1) október (1) öröm (1) orvos (8) ovi (7) óvoda (3) pelus nélkül (2) projekt (1) rajz (4) recept (2) rendezvény (1) repülő (1) ringató (1) rokonok (4) rúzsa magdi (1) si (1) sikerélmény (1) süti (1) svájc (1) számítógépes játék (1) számláló (1) szánkó (2) szeptember (1) színház (1) szoknya (1) szomorú (4) szomszédok (1) szövegek (4) szulák (1) szülinap (7) tánc (8) tátrai szűcs gitárduó (1) tea (1) templom (2) tisza (1) tízórai (1) tudomány (39) ügyes (12) ünnep (11) unokatestvér (2) utazás (14) uzsonna (1) védőnő (5) vendég (12) vendégség (2) vidám (6) videó (19) villamos (1) virág (1) vonatozás (1) zene (8) zenekar (1) Címkefelhő

Statisztikák

eXTReMe Tracker

Feedek

Jelmezbál

2011.02.18. 21:07 | samedli | Szólj hozzá!

Ma farsang volt az oviban! Már napok óta visszaszámoltunk az anyuval. És végre eljött a tegnap este, amikor már csak egyet kellett aludni!
Ma reggel pedig anyu azzal ébresztett, hogy "ma van a farsang az oviban!", és máris volt kedvem felébredni.
Félig felöltözve azért megkérdeztem anyut: 
- Anyu, de hogy fogok ebben a hidegben a jelmezemben menni az utcán?
Anyu erre mosolyogva azt felelte, hogy csak az oviban fogjuk felvenni, most rendesen felöltözünk.
Az utcán még siettettem is anyut, "biztosan már mindenki ott van, elkésünk!" - sóhajtgattam, de persze nem késtünk el. Bár mikor odaértünk, már sok gyerek szaladgált a csoportszobában.
Képzeljétek, Judit néni - a dadus - bohócnak öltözött! Nagyon aranyos volt: tarka, káró-mintás jelmez volt rajta és két coppfja is volt! Amikor odaértünk, ő üdvözölt bennünket nagy jókedvvel. 
Alig vártam, hogy átöltözzem - anyu segített, és hamarosan egy kis tündérré vátoztam - a mesebeli Lillifee lett belőlem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mellettem öltözött fel éppen Lilike is, aki anyukája segítségével Piroska jelmezbe bújt, és kis kosárkájával a kezében sétált be a csoportba.

Amikor bementem a többi gyerek közé, Nórika-királylány jött oda hozzám, gyönyörű rózsaszín jelmezében, és közben 4-5 pókember szaladgált a hátunk mögött a szőnyegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Mint látjátok, sok félének öltöztünk: volt pöttyös kiskutya, a 101 kiskutya c. rajzfilmből, volt kalóz fiú, oroszlán, Hófehérke, Piroska, királylány, varázsló, szellem. Érkezett egy kis bohóc is Judit-néni-bohóc mellé, aki nagyon örült, hogy nem lesz most már egyedü!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


És - nem utolsó sorban - Csabi is ott volt - ő egy dínónak öltözött, a Dínóvonat c. rajzfilmből. Ő volt az egyik kis pteranodon gyerek a meséből, aki zöld színű és szárnya, meg hatalmas csőre van. Nagyon tetszett a jelmeze!

És képzeljétek, jött hozzánk még egy bohóc, aki hosszú lufikból állatokat csomózott nekünk. Nekem is csinált egy virág-lufit, .... de valahogyan elveszítettem - lehet, hogy valaki elvette - és nem találtam meg utána. Később kaptam egy másik hasonlót lufit - egy kiskutya alakút, amit haza is hoztam.

Persze, a délutáni alvásra már visszaöltöztünk a rendes ruhánkba és el kellett búcsúznom Lilifee tündértől, aki voltam egy kis időre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://samusara.blog.hu/api/trackback/id/tr62678595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: farsang ovi jelmezbál jelmez lilifee
süti beállítások módosítása